Tabără pentru copii la ferma de cai

July 19, 2021
Vacanța de vară exclusiv în aer liber la centrul de echitație @Călărie Szilaj Lovastanya
Copiii au posibilitatea de a petrece o vacanţă ca la ţară cu animalele din fermă: găini, cocoşi, gâşte, căţei, ponei, cai blânzi.
Cum petrecem o săptămână?
Plimbări călare în manej cu însoțitori, învățăm noțiuni despre îngrijirea cailor și echipamentul de călărie, drumeție prin împrejurimi, jocuri, joacă pe echipe și activități în aer liber respectând măsurile de distanțare și de siguranță publicate în Monitorul Oficial pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2.
– Vârsta copii 6-14 ani
– Perioada: 19 – 23 iulie
– Program lung: 08:00 – 17:00 (copiii sunt preluați între orele 8-9)
-Program scurt: 08:00 – 13:00
– Locaţie: Călărie Szilaj Lovastanya, cartier Dâmbul Rotund, zona Lomb, Cluj-Napoca
– Preţ: program lung: 500 lei/ copil/ 5 zile (include 2 gustări/zi: fructe si dulciuri) sau 130 lei/zi/copil. Tarife program scurt 300 lei/ 5 zile sau 70 lei/zi
Preţul nu include:
– -transportul până la locaţia taberei
– -mic dejun şi prânz
Înscriere: telefon / sms
0753 466 632 sau 0744 484 076
sau e-mail: info@roundhillclub.ro
Alte informaţii:
Politica de anulare, returnare și vouchere:
Activitățile recreative în aer liber presupun pentru copii o fereastră de a evada din lumea cotidiană. Aici au posibilitatea de a se juca exact ca la bunicii de la țară. Dacă știți că sunt predispuși la alergii la fân, plante de câmp, blăniță de cățel vă rugăm să le puneți medicamentele recomandate de medic și batistuțe sterile pentru ochi.
Returnarea taxei:
Dacă alegeți să anulați înregistrarea în tabără/ în caz de îmbolnăvire, veți primi un voucher pentru 100% din taxa plătită. Acest voucher poate fi utilizat în oricare din seria taberelor de zi ce urmează să fie organizate în această vară. Avansul de 130 lei reprezintă contravaloarea unei zile de tabere sau puteţi opta pentru tabăra săptămânală plătind diferenţa de sumă.
Dacă o tabără este anulată complet, se va aplica regula de mai sus.
Leave a reply
Tabără de zi la ferma de caiTabără de creativitate

Leave Your Reply