Tabără de creativitate

August 09, 2021
🧚‍♀️ Tabără de creativitate pentru copii
Culoare prin pictură, tehnici de terapie, lectură de cărți ilustrate, jocuri distractive, prieteni și socializare.
Haide să te umpli de culoare și veselie!🤗🎨 Vom lăsa imaginația să prindă contur folosind diverse tehnici de pictură și decupaj, multă culoare, vom lucra atât pe carton pânzat, textile și alte suporturi. Copiii vor merge acasă cu lucrările artistice realizate în cadrul taberei.
🖼 Vom învăța împreună cum să ne relaxăm în mijlocul naturii, cum să respirăm corect, cum să gestionăm emoții diferite și să le transpunem în artă. Vom experimenta aromoterapia, cromoterapia și meloterapia în diferite situații de viață.
📖 Nicio zi fără lectură! Vom descoperi magia cărților ilustrate și vom exersa scrierea creativă.
Frumusețea și verdele crud din grădina bunicii Irina ne vor umple sufletele de magie, ne vom juca jocuri la umbra pomilor fructiferi și vom lega prietenii trainice.
Recomandat copiilor 6-18 ani
Perioada 09- 13 august
Locația este grădina bunicii Irina. Str. Sitarilor, nr. , Cartier Dâmbul Rotund, Cluj-Napoca.
Program lung 8:00-17:00
Program scurt 8:00- 13:30
Tarife:
Program lung 500 lei/5 zile sau 130 lei/zi
Program scurt 300 lei/5 zile sau 80 lei/zi
Prețul include materialele necesare activităților, fructe și dulce pentru energizare. Micul dejun se aduce de acasă. Posibilitate catering la prânz la 20 lei/ persoană.
♥️INSCRIERE pe e -mail info@roundhillclub.ro , mesaj sau la tel.0753 466 632
♥️ Îndrumători de activități
Crinela Cârlogea, artist, consilier prin artă acreditat, consilier dezvoltare personală acreditat, cu experiență de 9 ani în ateliere creative dedicate copiilor și adulților. “Iubesc oamenii, culoarea și îmi doresc ca fiecare dintre voi să trăiască măcar un pic frumusețea unui tablou realizat de el.”
Renata Bukkos, profesor învățământ primar-preșcolar, consilier psihologic și terapeut în terapii complementare. “Iubesc copiii, iubesc să mă joc și iubesc natura.”
Alexandrina Megyesi, formator, autodidact în cărți ilustrate pentru copii; cu experiența de peste 3 ani în ateliere de lectură și scriere creativă cu copiii.
Leave a reply
Tabără pentru copii la ferma de caiTabără pentru copii la ferma de cai în perioada 16-27 august

Leave Your Reply