Instruments around the world

October 05, 2016

Miercuri de la ora 10:00 grupa varsta 1,5 -4 ani

Joi de la ora 18:00 grupa de varsta 2,5 -8 ani

Înainte de învăţarea oricărui instrument, copilul ar trebui să descopere şi să aibă parte de o explorare liberă a cât mai multor surse sonore (coarde vocale, instrumente muzicale, elemente din natură). Această explorare, la vârste mici, este definitorie şi va influenţa modul în care, mai târziu, va fi înțeleasă muzica. Jocul liber este fundamental și aici intervine creativitatea.

Vă propunem ateliere magice de creativitate muzicală unde copilul se bucură de o gamă de instrumente muzicale, de un repertoriu de cântece şi de un facilitator cu o experienţă şi o expertiză cu totul specială, Teodora Slevoacă.

Clubul de instrumente muzicale “Instruments around the world” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsa între 2-8 ani.  Acest curs este ca o introducere în lumea muzicii pentru preşcolari unde ei au oportunitatea să înveţe toate instrumentele diferitelor regiuni. De la ukulele până la pian şi de la kazoo până la bangra, copiii se vor juca şi vor învăţa atât  noţiunile de bază ale muzicii cât şi frumoasa istorie a instrumentelor muzicale. Aceste activităţi îi vor ajuta pe cei timizi  să se deschida, iar cei activi îşi vor putea canaliza energia imensă într-o activitate extrem de distractivă. Cursul se va ţine o dată pe săptămână, în fiecare miercuri, de la ora 10:00 si joi d ela ora 18:00, în grupuri de maxim 10 copii.

Înscrieri: 0753 466 632 sau info@roundhillclub.ro

Ateliere Bebe şi mama Cursuri
Map
Leave a reply
Diversificare şi alimentaţie preponderent vegetariană la copiiProgramul educaţional Cercul Siguranței

Leave Your Reply