Echipa Noastră

Echipa Round Hill Club
  • Alexandrina MEGYESI
   manager general

   Alexandrina MEGYESI

   manager general

   Mămica unei fetiţe minunate care m-a inspirat să-mi dedic cunoştintele şi altor copii şi părinţi, pentru a-i ajuta să aibă o legătură armonioasă şi împlinită. Experienţa în marketing, management, project management, dar şi în organizare de evenimente, cât şi participarea mea la cursuri de dezvoltare personală, chiar şi în educaţie parentală, m-au motivat să pornesc pe acest drum către organizarea de evenimente şi acţiuni dedicate copiilor şi părinţilor.

  • Mihaela CUREA
   consultant PR

   Mihaela CUREA

   consultant PR

   Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, marketing şi comunicare, am descoperit blogging-ul acum 6 ani! Îmi place să învăț lucruri noi şi să implementez cunoștințele asimilate, în proiecte noi, din diverse domenii.

  • Bernadette CUBIŢCHI
   educatoare şi coordonator proiect Educaţie muzicală

   Bernadette CUBIŢCHI

   educatoare şi coordonator proiect Educaţie muzicală

   Studentă la Universitatea ,,Babeș-Bolyai”, specializarea pedagogie muzicală. Faptul pentru care am ales acest profil este că din copilărie îmi doream să cânt. Nu conta când, unde sau cui. Pe lângă pasiunea de a cânta, nu doar cu vocea ci și cu mici instrumente, mi-am dorit să lucrez cu oameni, sperând că voi găsi o cale de aur cu fiecare persoană.

   În cele din urmă am ales să lucrez cu copiii, cu micii oameni care ne aduc zâmbetul pe buze chiar și în cele mai înnorate dimineți doar cu felul lor de a fi.