Despre Noi

 • Round Hill Club în Cluj-Napoca

  Club de joacă şi educaţie pentru copii şi părinţi!

  Round Hill Club este un centru educaţional pentru copii şi părinţi deopotrivă, dornici de a-și împărtăși experiențe și de a căuta informații moderne, actuale privind creșterea copiilor. Încurajăm copilul să devină independent, să învețe din jocurile de rol, să socializeze cu alți copii, să se joace în siguranță, să poată gândi singur pentru el și să se simtă bine în pielea lui.

  Organizăm ateliere creative, cursuri împărţite pe grupe de vârstă, tabere de vacanţă şi evenimente de parenting.

  Taberele de vacanţă cuprind un program de cunoaştere a vieţii la o fermă, acomodarea cu animalele, se organizează jocuri distractive, educative,  de explorare şi miscare în aer liber. Atmosfera pe care o oferim este una relaxantă, de vară, de vacanţă,  în care copiii îşi fac prieteni noi şi au parte de multă joacă. Acest program se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, iar programul educativ se desfăşoară atât în limba română, cât şi în limba maghiară.

  Organizăm  evenimente şi petreceri pentru copii cu programe de divertisment (spectacole de iluzionism), animatori şi accesorii (decoraţiuni) concepute pentru a crea o lume de basm şi distracţie. 

  Imagini cu activităţile şi evenimentele organizate deja, le puteţi vizualiza pe pagina de Facebook Round Hill sau în galeria foto a siteului.