Călătoria Fantastică a Maronei @Animest.14

October 04, 2019

📍Din 4 octombrie în cinematografe

O lecție de iubire necondiționată, oferită cu măiestrie și multă emoție, Calatoria fantastica a Maronei deschide cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Animest (4-13 octombrie, București) printr-o proiecție-eveniment, programată pe 4 octombrie.

Aventura cățelușei cu nasul în formă de ❤ va rula pe marele ecran, în versiunea originală, în limba franceză, pentru prima dată în România, la Cinema City Romania. De la ora 19:30, publicul de toate vârstele este invitat să cunoască fabuloasa poveste a Maronei, în prezența regizoarei Anca Damian, a co-producătorul francez Ron Dyens și a echipei filmului.

Pentru nerăbdători, bilete au fost deja puse în vânzare: http://tiny.cc/4dnwbz 👀

 

🚂Marona a avut chef de plimbare și a ajuns tocmai la Cluj la taberele organizate la Centrul de echitatie din dambul Rotund si ne recomanda, iar noi ii multumim.

Vă plac caii? V-ar face plăcere să luați lecții de echitație? Dar să trăiți măcar o zi, dacă nu o săptămâna întreagă, într-o adevarată fermă? Round Hill Club din Cluj, centru educaţional pentru copii şi părinţi, vă așteaptă! Vă încurajează să deveniți independenți, să vă împrieteniți cu animalele, să participați la ateliere creative, la ore de muzică sau de pictură. Altfel spus, să explorați lumea prin jocuri distractive și de mișcare în aer liber. Marona iubește natura, jocul și lecțiile bune pentru viață. Voi ce parere aveți? Marona recomanda!

Leave a reply
Tabără de copii la ferma de caiToamna la ferma de cai

Leave Your Reply