Acomodare la creşă/grădiniţă

May 15, 2017

JOACA ÎN LOCUL CURSURILOR DE ÎNVĂŢARE TIMPURIE!
Un mediu stimulant, în care sunt posibile joaca şi descoperirea autonomă, duce copiii mai departe decât o poate face orice program de învăţare timpurie. Prin joacă ei exersează, neintenţionat, lucrurile de care au nevoie în viaţă: cum să gândească şi să acţioneze independent.

ÎNSCRIE-TE ACUM la programul de JOACĂ, un program de acomodare cu blândeţe la creşe/grădiniţă/locuri de joacă/ în care desfăşurăm activităţi muzicale-explorăm instrumente muzicale, activităţi motrice – parcurgem circuite cu obstacole, dansăm, activităţi senzoriale – NE MURDĂRIM cu făină, orez, plastelină, nisip kinetic, decupăm diverse materiale, pictăm, lecturăm poveşti scurte, socializăm cu ceilalţi copii şi ne jucăm cu surprizele din Fun Box pregatite special pentru fiecare întâlnire.
Copiii participă la activităţi alături de un părinte sau o altă persoană apropiată (bunică, bonă etc). Numărul maxim de copii înscrişi într-o grupă este de 10 copii.

Vârstă recomandată 12 luni – 4 ani
Program de desfăşurare:
Luni 18:00 – 19:00
Joi 10:30 – 12:00

Investiţie:
Abonament lunar de 4 întâlniri 60 lei

Abonament lunar de 8 întâlniri 110 lei

Tarif per întâlnire: 20 lei; frati: 30 lei

Recomandăm abonamentele deoarece e benefic pentru copii să vină regulat, să înveţe disciplina, lucrul în echipă, să fie expuşi unui mediu educativ şi distractiv împreună cu aceeaşi colegi.
Înscrieri: 0753 466 632 si info@roundhillclub.ro

Balet 🗓 🗺Dansuri moderne 🗓 🗺