Despre Noi

 • Round Hill Club în Cluj-Napoca

  Un nou club pentru toţi cei interesaţi de educaţie parentală prin iubire!

  Round Hill Club este un centru educaţional pentru copii şi părinţi deopotrivă, dornici de a-și împărtăși experiențe și de a căuta informații moderne, actuale privind creșterea copiilor. Spațiul clubului este vesel si amenajat astfel incat sa încurajeze copilul să devină independent, să învețe din jocurile de rol, să socializeze cu alți copii, să se joace în siguranță, să poată gândi singur pentru el și să se simtă bine în pielea lui.

  Copii vor putea participa la ateliere creative, cursuri împărţite pe grupe de vârstă, se pot înscrie în clubul de vacanţă sau îşi pot organiza petreceri.

  Clubul de vacanta este un program de vara cu jocuri distractive, educative,  de explorare si miscare in aer liber. Atmosfera pe care o ofera clubul este una de vacanta , relaxata  in care copiii isi fac prieteni noi si au parte de multa joaca. Acest program se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 12 ani, iar programul educativ se desfasoara atat in limba romana, cat si in limba maghiara.

  Organizam  evenimente si petreceri pentru copii cu programe de divertisment, animatori si accesorii concepute pentru a crea o lume de basm si distractie. De asemenea, va punem la dispozitie o curte spatioasa cu jucarii pentru copii si o teresa amenajata pentru parinti cu o panorama deosebita.

  Pentru cei mai mici copilasi, vor fi disponibile programe de educaţie timpurie, de explorare a simturilor si de socializare. Mămicile si viitoarele mamici se vor putea inscrie la cursuri, ateliere practice si seminarii de parenting.

  Biblioteca din cadrul clubului ofera mamicilor accesul la informatie de actualitate privind educatia parentala, dezvoltarea personala si nutritie. De asemenea si copii se pot bucura de carti educative cu povesti si poezii.

  Imagini cu activităţile si evenimentele organizate deja, le puteţi vizualiza pe pagina de Facebook Round Hill sau in galeria foto al siteului.